Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden
Populære produkter
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

Energibar, proteinpulver & anden hverdags sportsernæring

PurePower.dk en dansk leverandør af energiprodukter med nøje udvalgte produkter til din træning. På webshoppen finder du et stort udvalg af energibarer, energipulvere, energigels, restitutionspulvere, proteinbarer, elektrolyttabs og meget andet til din træning. Vores mange års erfaring med fødevarer gør, at vi ved, hvad der er vigtigt, når det handler om ernæring til din træning. Det vigtigste for os er kvalitet af råvarer, smag og konsistens, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores produkter. Er du fysisk aktiv, er det en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat. Det kan gøres gennem en alsidig og sund kost samt ved at supplere med vores produkter.

Vores udvalg af energipulvere og energibarer til cykling og løb vil altid være et godt valg, da vores produkter er udviklet i samarbejde med vores ambassadører, som er med hele vejen igennem processen i udviklingen af et nyt PurePower produkt.

Vores sortiment består af populære smagsnuancer, som passer til cykling, løb, MTB, svømning og triatlon m.fl. Smagsnuancerne i vores energiprodukter tager udgangspunkt i ”dansk smag”. Vores mest velkendte smag kommer fra vores energibar med havre og kakao, som minder mest om de havregrynskugler, man ofte laver til jul. I starten af 2017 lancerede vi et nyt energipulver med hyldeblomstsmag, smagen af dansk sommer, som er gået over al forventning. Vi tilføjer løbende nye smagsvarianter, ligesom vi også udvikler nye produkter til cykelsport, løb, triatlon og svømning. Har du et ønske til en ny smagsnuance af vores energibarer eller energipulvere, er du altid velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden.

PurePower.dk er en del af flere cykel- og løbebutikkers udvalg af energiprodukter til din træning. Hos vores forhandlere kan du blive guidet i, hvilke energiprodukter du skal bruge til feks. din løbe- eller svømmetræning. Når du besøger vores forhandlere, kan du finde inspiration til din cykeltræning, løbetræning, svømmetræning eller et race, du skal deltage i. Ved at besøge en PurePower forhandler kan du finde det helt rigtige produkt til dig og din træning.

Uanset om du er på besøg på webshoppen eller hos vores forhandlere, vil vi/de altid gøre det bedste for at vejlede dig i dit køb og give dig den bedste oplevelse. Gennem vores mange års erfaring med fødevarer og salg af energiprodukter ved vi, at det er vigtigt at finde den helt rigtige bar, gel eller det helt rigtige energipulver, som passer til din smag og dit mål.

Hvis du mangler inspiration til træning eller kost, kan du besøge os på Facebook eller Instagram, hvor vi viser inspiration og deler blogindlæg om de nyeste tendenser inden for bla. cykling, løb, svømning, triatlon m.fl. Du kan også gøre som +6.400 andre og tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi sender træningsguides og anbefalinger fra vores professionelle ambassadører, som måske kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Løb, cykel eller svøm en tur rundt på vores webshop og find velsmagende energiprodukter til din træning.

Velkommen til Purepower.dk
ISO22000 certificeret leverandør af energiprodukter

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave