Andreas Petz Triathlon

Disciplin
Triatlon
Fødselsdag
29.02.72 Disciplin Triathlon
3-5 linier som fortæller noget om dig som udøver
Jeg har efterhånden dyrket Triathlon i mere end 20 år, men trods de mange år i sporten elsker jeg stadig fornemmelsen af at presse kroppen og sætte mig nye mål og arbejde frem mod disse. I år 2000 fik konstateret type 1 diabetes. Siden da træningen været en vigtig del af min behandling. Desuden er jeg enormt stolt over at være en del af Team Novo Nordisk, verdens første hold bestående af atleter, som alle har det til fælles at de lever med diabetes.
Aktiv udøver siden
1992
Links
www.teamnovonordisk.com
https://www.facebook.com/triatletandreaspetz/
https://www.instagram.com/petztri/
Sportslige mål i 2016
Første del af sæsonen vil være domineret af kortere Triathlon konkurrencer bla. Stævner i DM serien. Inden årets to hovedmål:

D.14.08.16 EM Ironman 70.3 i Wiesbaden (Tyskland) over ½ Ironman hvor jeg går efter en podieplads.

D.24.09.16 Ironman Mallorca hvor målet er en podieplads og kvalifikation til Hawaii Ironman 2017. For at dette skal lykkes håber jeg endelig at kunne knække kode til hvordan jeg skal køre en Ironman med de forbehold der kræves når man som jeg lever med diabetes. Bring it on!
Sportsevents i 2016 hvor du deltager
Ovenstående og: DM 10km landevej d.12.03.16 i Middelfart
Flensburg Sprint Triathlon i Maj
Dania Bikes Triathlon i Rødekro – OL distance i juni
Aabenraa Triathlon d.07.08.16
Mantra 2016
Fordi jeg kan!