Choose country

DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Energiguide til badminton

 

Badminton er for alle, hvad enten du er nybegynder og blot spiller for sjov, eller du spiller på eliteplan og er meget seriøs omkring din sport.
 
Når man dyrker badminton på konkurrenceplan, kræver det en del energi og ikke mindst en god kondi. Derfor dyrker mange badmintonspillere også kondition og styrketræning ved siden af.
 
Ambassadøren fortæller:
Josephine van Zaane - badmintonspiller
 
Hvornår bruger du energiprodukter?
Inden jeg træner, spiser jeg ofte en halv til en hel energibar alt efter, hvor meget jeg har spist og trænet tidligere på dagen. Jeg synes, de virker godt som et mellemmåltid, da de giver en god mæthedsfornemmelse, uden at de ligger for tungt i maven. Jeg har altid et lager energibarer liggende.
 
 
Under træning, både styrke, fysiske pas og badmintontræning, har jeg altid Hydro Tabs i drikkedunken for at undgå dehydrering. Jeg kan tydeligt mærke forskel både under og efter træning. Inden jeg begyndte at bruge elektrolyttabs, fik jeg ofte krampe i læggene om aftenen/natten efter hårde træningspas eller kampe, hvilket er et tydeligt tegn på, at væskebalancen ikke er i orden. Hydro Tabs indeholder bl.a. magnesium, som nedsætter risikoen for kramper. Væskeindtag under træning er utrolig vigtigt, men det skal ikke bare være vand – kroppen skal have hjælp til at binde væsken via elektrolytter. Efter egen erfaring er der et skjult plus ved Hydro tabs – at de smager godt og dermed gør, at man lige drikker lidt ekstra under træning.
 
 
Ved ekstra hårde og lange træningspas supplerer jeg med energipulver i drikkedunken, så jeg ikke går kold i løbet af træningspasset. Til kampe har jeg altid energipulver i drikkedunken.
 
 
Efter både styrke- og badmintontræning indtager jeg ofte en proteinbar. Det er en nem og hurtig måde at booste sin restitution på. Det er vigtigt at udnytte musklernes ekstra modtagelighed for næringsstoffer efter endt træning i form af protein og kulhydrat.
Jeg bruger PurePower produkter fordi det er det eneste sportsernæringsbrandk i Danmark, der er ISO22000 certificeret. Det vil sige at produkterne lever op til lovgivningen og man kan være sikker på, at de er produceret ordentligt uden usunde tilsætningsstoffer o. lign.

Facebook: Josephina van Zaane

Instagram: @josevanzaane

 

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave