Eva Synnestvedt Hansen Lang distance cykelrytter

Disciplin

Lang distance cykelrytter

Fødselsdag og år

10 Februar 1988

3-5 linier som fortæller noget om dig som udøver

Som sportudøver vil de fleste kalde mig for cyklen svar på en diesel motor. Min spidskompetence er lang distance cykling men jeg kører også normale licensløb. Jeg startede med at cykle i 2012 og blev hurtigt forelsket I friheden, den friske luft og hastigheden man kom frem på. Min største bedrift på en cykel er da jeg vandt cykelløbet Race Across the West I sommeren 2015. Race Across the west er Race Across Americas lillebror og strækker sig fra Oceanside I Californien til Durango Colorado (1400 km)

Aktiv udøver siden

2013

Links

https://www.facebook.com/eva.s.hansen.1

Sportslige mål i 2016

 At vinde Rad am Ring og at have det sjovt.

Sportsevents i 2016 hvor du deltager

Licens dame B, Melfar24 (Juni) og Rad am Ring (Juli).

Mantra 2016

Det er vigtigt at have det sjovt.