Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Er chokolade godt for dig?

Oprettet d.

Det korte svar – JA! Chokolade er godt for dig, hvilket for alle os chokolade elskere er en ret god nyhed.
Problemet med chokolade opstår, når vi spiser for meget af det på grund af den store mængde sukker og fedt. Det er derfor bedst vi holder os til mørk chokolade (+ 70%) Da der ikke er lige så meget sukker og fedt i mørk chokolade.
 
5 Grunde for du skal spise chokolade.
 
1:
Chokolade er flydt med essentielle og sunde mineraler som kalium, zink og selen. Desuden kan kun 100 g af den mørke chokolade give din krop 67% af den anbefalede mængde af jern som er en vigtig bestanddel af hæmoglobin. Dette er vigtigt for at holde vores blod sundt, det hjælper nemlig vores røde blodlegemer med at transportere ilten rundt i kroppen.
 
2:
Forskning har for nyligt bevist, at hvis man spiser mørk chokolade regelmæssigt kan det øge ens generelle kognitive funktion. Det vil sige at mørk chokolade kan forbedre hjernens aktiviteter (hukommelse, sprog og opmærksomhed.)
 
3:
Vil du have en glødende hud, ved du nok allerede at vand er nøglen. Men chokolade har også en god effekt. Chokolade har tidligere fået skylden for urenheder. Men denne myte passer ikke. Grunden til mørk chokolade kan bidrage til en pænere hud er de fremragende antioxidanter som kommer fra plantemetabolitter.
 
4:
Chokolade gør os glade! Phenylethylamin findes nemlig i chokolade, stoffet er det din hjerne skaber, når du er forelsket. Spiser man en firkant mørk chokolade om dagen vil det øge dine endorfiner, hvilket er det stof som får os til at følge os på toppen af verden.
 
5:
Chokolade gør dig klogere. Det øgede blodomløb i hjernen, som forårsages af stoffet flavanol i chokolade, synes ifølge et britisk studie at få folk til at føle sig mere vågne og opmærksomme – og klare sig bedre i tælle opgaver.
 
 
Kilder:
Huffingtonpost.com –
Musclefood.com/eating-chocolate


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave