Hjemmelavet proteinbar helt uden sukker?!

Oprettet d.

Atleten Liv Stæhr har en svaghed for snacks, men for meget sukker og hård træning stemmer ikke overens. Derfor har Liv startet Snack Affairs, som er en blog omhandlende sunde snacks, hun selv opfinder i sit køkken.
- ”Tanken bag Snack Affairs er at kunne kombinere det lækre med det sunde – at gøre det muligt at leve sundt men samtidig kunne forkæle sig selv med søde sager,” fortæller Liv Stæhr, der startede Snack Affairs op for knap to år siden.
 
Formålet med Snack Affairs er at lave opskrifter på søde sager uden sukker, som er mindst lige så gode som de søde sager med sukker. Gennem Snack Affairs tilbyder Liv en sundere alternativ til is og slik.
- ”Jeg vil gerne nå ud til atleter, som vil spise sundt for deres sport, men stadig nyder en lækker snack. Til mennesker som ønsker et sundere liv, men stadig med glæden af søde sager. Til forældre som ønsker det bedste for deres børn, og en opvækst uden for meget sukker og tilsætningsstoffer,” forklarer Liv.
 
Udover at Livs opskrifter er helt uden sukker, betyder det også meget for hende, at de ikke indeholder unødige tilsætningsstoffer, og at hun ved præcis, hvad der er i dem. Ikke mindst fordi hun går op i sund kost, da det er vigtigt for hendes sport, men også fordi hun elsker at lave mad.
- ”Jeg har altid været vild med at lave mad – dog mest kager og snacks. Det var derfor oplagt at lave en ’snack-blog’, da det er det, som jeg altid har synes er sjovt – og så passer der jo perfekt til min livsstil uden sukker,” fortæller Liv, der har dyrket atletik siden hun var 11 år gammel, og sidenhen er blevet kåret dansk seniormester og dansk ungdomsmester i 400 meter hækkeløb.
 
Liv har for nylig lavet en opskrift på den hjemmelavede proteinbarer med PurePower vanilje proteinpulver, som hun kalder Gooey Cacao Protein Bars (se opskriften her: hjemmelavet proteinbar). Som Livs andre opskrifter var formålet at lave en proteinbar uden sukker, som samtidig var let at tygge uden at være tør.
- ”Tanken bag denne proteinbar var at lave en lækker bar som man nyder at spise. Jeg beskriver den med ordet ’gooey’, for det er lige præcis det, den er. En lækker, blød og på ingen måde tør proteinbar,” forklarer Liv.
 
Liv bruger sine hjemmelavede snacks både til når lækkersulten melder sig, men i høj grad også i forbindelse med træning.
- ”Efter træning spiser jeg ofte en hjemmelavet proteinbar med PurePower proteinpulver i, for at kunne fremme min restitution og fylde de depoter op, som jeg har tømt gennem træning,” fortæller Liv.
 
Hun bruger desuden Hydro Tabs fra PurePower under sin træning, så hun får hun får mere energi.
- ”Ikke bare smager de fantastisk, men man kan tydeligt mærke forskel på ens krop før og efter man har drukket den,” fortæller Liv, der uden tvivl placerer Hydro Tabs på førstepladsen over hendes yndlings energiprodukter.

Kommentar(er) 1

  • johnny sparvath
    johnny sparvath

    kunne opskriften skrives på dansk ?

    Svar

Skriv din kommentar