”The ON-season”

Oprettet d. under Race

”The ON-season”

The ON-season

 

Det er på denne tid af året din disciplin og vilje virkelig sættes på en prøve, men kan du komme igennem de næste måneder med mange løbe- og svømmekilometre, så er du rigtig godt på vej mod din bedste sæson. I bund og grund er ”the offseason” en helt forkert betegnelse. I min optik er det ”the ON-season” og stævneperioden er forhåbentlig ”the payoff season” – den tid på året, hvor frugterne af året slid skal høstes.

 

De fleste af os har sikkert stadig mange måneder inden sæsonens første stævne og endnu flere måneder til sæsonens hovedmål.

Alligevel er det nu kimen til en god sæson skal lægges. Hvis 2017 skal bære frugt og ambitionerne indfries, nytter det ikke noget at tro, at formen kan bygges op i maj måned. Kroppen skal bruge forholdsvis lang tid på at adaptere til nye og størrer belastninger. Du kan, uden de store problemer, godt øge din cykelmængde relativt hurtigt, men dine løbekilometre pr. uge skal øges med forsigtighed og du får brug for alle de uger du kan få med god kontinuitet.

Hold fokus.

 

Min oplevelse er, at de fleste atleter får enormt travlt de sidste par måneder før deres store mål. Hold fokus og husk at hvert enkelt træningspas er en vigtig brik i forberedelserne mod det endelige mål. Også selv om vi kun skriver oktober.

God træning.

Thomas Mortensen, coach TeamMortensen.com

 

Racepakke - Mellem Normal Pris 293kr NU KUN 250kr.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar