Choose country

DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Badminton - Vælg det rigtige udstyr

Oprettet d.

I dette indlæg vil jeg komme med mine anbefalinger og mit bud på god sammensætning af udstyr til badminton.

 

Badminton er en meget individuelt sportsgren og hvad man foretrækker at bruge som udstyr er meget individuelt.
 
Det vidt forskelligt fra spiller til spiller om man foretrækker en hovedtung ketsjer eller ej, om det skal være nederdel eller shorts, om man ønsker sko med meget støtte eller fortrække en lettere model.

 

Udstyr på banen:

 

Hvilket udstyr skal du vælge og hvorfor?
 

Jeg spiller double og er en spiller der fokuserer på power samt god støtte, når jeg vælger mit udstyr.  Badminton er en sport med mange skader, hvorfor det er vigtigt at finde det helt rigtige udstyr, som passer til dig og den person du er. 
 
 

Når jeg skal vælge ketsjer, går jeg efter en ketsjer, som er hovedtung, da denne kan give mig mere power i mine slag. Jeg spiller til dagligt med en ketsjer fra FZ Forza, model Forza Power 999. Denne ketsjer er til en angrebsivrig spiller, der ønsker fart i alle slag.
 
 

Når det kommer til valg af spillertøj, foretrækker jeg en nederdel, da jeg følger den giver mig mere bevægelighed på banen udover det spiller jeg bare i en helt almindelig T-shirt fra FZ Forza, hvor mit fokus ligger på behagligheden og åndbarheden i stoffet.  Jeg spiller med en Asics sko, da jeg synes at den giver en god støtte samt holdbarheden er i top.
 
 

Udstyr udenfor banen:

 

Som badmintonspiller er det vigtigt at have en god stabilitet og styrke de små muskelgrupper især omkring knæ og skulder, hvorfor træningselastikker er den stor del af stabilitetstræningen.
 
Jeg bruger selv træningselastikkerne fra Nordic Strength især den blå og grønne til at styrke musklerne omkring knæ og bag lår. Til at styrke musklerne omkring skulder bruger jeg en 2,5 meter lang elastik fra Theraband.
 

 
 

I næste afsnit vil jeg fortælle lidt om hvilke ernæringsprodukter jeg bruger.

 

Før træning:

 

Da jeg læser jura og generelt har en travl hverdag er PurePowers energibarer et god valg til at få den rigtige mængde energi inden træning. Jeg bruger den, da den giver en ordentlig mæthedsfornemmelse samt den rigtige mængde energi for jeg kan præstere til træning.

 

Min favorit er helt klart PurePowers Energy Snack med tranebær og kerner, da den har en super lækker konsistens og en dejlig smag.

 

 

 

Under træning:

 

En ting jeg ikke kan undvære til badminton træning, er PurePowers Carbo Race Elektrolyt med blåbær smag, den smager helt fantastisk og er med til at opretholde mit salt niveau, så jeg ikke bliver træt under træning. Især her under sommertræningen er det et produkt jeg ikke kunne leve uden, da hallen er enormt varm og energiniveauet bare falder hurtigere. Carbo Race Elektrolyt er med til at vedligeholde min udholdenhedspræstation under de længerevarende træningspas.
 

Efter træning:

 

Får at opnå den maksimal restitution anvender jeg PurePowers Recovery pulver med bær og citrus smag, da den har let optagelige kulhydrater i form af maltodextrin og fructose. Udover Recovery pulver plejer jeg at spise en halv Recovery snack, da den har den helt optimale blanding af kulhydrater og proteiner. Jeg synes den er super lækker, da den indeholder havreflager og bare generelt er smagfuld med et let chokoladeovertræk.
 
 

Hvorfor skal du vælge PurePower?

 

PurePower kan klart og varmt anbefales til dig som ønsker et produkt du kan stole på, som ikke har usunde tilsætningsstoffer men derimod lever op til lovgivningen. PurePower laver produkter med fantastisk smag og er optimal til udøver der ønsker hurtig restitution og en længerevarende udholdenhed under træning. Et kæmpe plus, så er PurePower ISO 220000 certificeret som det eneste sportsernæringsbrand med energiprodukter i Danmark. 
 
 

Mine favoritter:
 

  • Hydro Tabs med bærsmag (især til løb – nemt at have med ud og rejse).
  • PurePowers Energy Snack med tranebær og kerner (fantastisk smag og optimal mæthed)
  • Carbo Race Elektrolyt med blåbær smag (smager lidt ligesom slik og har en positiv indvirkning på din præstation)
  • Recovery pulver med bær og citrussmag (den rigtige fordeling af kulhydrat og proteiner)
  • Recovery snack (nem at have med på farten)
 
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave