Choose country

DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Velkommen til Fordelsklubben

Oprettet d. under Træning & Race

Velkommen til Fordelsklubben

 

Bliv en del af PurePowers fordelsklub 

Til dig der træner seriøst i træningslokalet, på landevejen, i skoven eller i vandet har vi skabt en fordelsklub, som giver dig fast rabat (også på nedsatte varer!), spændende overraskelser og masser af andre fordele. Det gør det lidt sjovere – og billigere – at træne hårdt og fokuseret. Få hele fordelslisten her, og meld dig ind i dag!

Når du kæmper allermest med din træning, er det rart at få et lille skulderklap. Eller når du mærker, at kræfterne begynder at ebbe ud kort før målstregen, er det godt med en god ven, der hepper på sidelinjen.

Som fast kunde og bruger af vores produkter synes vi, du har fortjent lidt ekstra forkælelse. Derfor har vi startet PurePowers fordelsklub.

 

Meld dig ind her

Det får du som medlem af PurePowers fordelsklub

Som medlem af fordelsklubben mærker du det lille skulderklap eller opildnede tilråb i form af:

- 30 % rabat på alle produkter – også dem vi allerede sælger med rabat

- Adgang til alle vores nye produkter før de andre kunder hører om dem

- Særlige Give-away kampagner kun til fordelsklubbens medlemmer

- Unikke rabatkoder til vores samarbejdspartnere på minimum 20 % rabat

- Mulighed for et gratis startnummer til udvalgte events, som vi sponserer

- Ingen binding! 

 

30 % rabat på alle produkter

Som fordelskunde får du fast 30 % rabat på alt, hvad du køber, så snart du logger ind på din konto.

Rabatten gælder også på produkter, som vi allerede har sat ned.

Det gør det mærkbart billigere at få det mest optimale ud af din træning i hverdagen. Besparelsen gør det nemt at tjene abonnementet på medlemskabet ind, og resten af overskuddet kan du bruge til lige præcis det, du har lyst til. F.eks. på nogle af de lækre produkter, du kan købe med rabat hos vores samarbejdspartnere.

Adgang til nye produkter før alle andre

Vi udvikler hele tiden nye produkter. Det er produkter, som enten giver større eller nye effekter, eller som er nemmere at indtage og bruge i forbindelse med træningen eller din konkurrencedeltagelse.

Som medlem af fordelsklubben får du adgang til produkterne – og dermed de unikke fordele som de giver – længe før alle andre. Derfor bliver du måske den første, der har prøvet dem i dit træningscenter.

Det giver dig et hemmeligt es i ærmet. Samtidig kan du altid lige komme med et godt råd om produkterne til de andre, når vi frigiver produkterne til salg for alle vores kunder.

Gratis startnummer til events

PurePower er en kendt sponsor af nogle af de større events inden for de sportsgrene, som vores produkter kan bruges til.

Til udvalgte events får vi fremover mulighed for at tilbyde gratis startnummer til de deltagere, som er medlem af vores fordelsklub.

Vi vil dog oftest kun have et begrænset antal startnumre. Så det handler om at handle hurtigt, når vi lukker op for ”salget” af gratis startnumre.

Særlige Give-away kampagner

Vores særlige Give-away kampagner giver dig masser af lækre produkter som en helt gratis. Det kan være alt lige fra vores egne produkter over udvalgte produkter fra nogle af vores samarbejdspartnere.

Månedens Give-away præsenteres hver måned i en mail til alle medlemmer, og kan vælges som en gratis vare, når du bestiller noget i den pågældende måned.

Hver 3. måned får du en ekstra stor Give-away som en særlig loyalitetsbonus for at være medlem af vores fordelsklub.

Det gør det ekstra spændende at være medlem af fordelsklubben.

Unikke rabatkoder til vores samarbejdspartnere

Som medlem af fordelsklubben får du en række unikke rabatkoder til vores samarbejdspartnere. 

 

Køber du for mere end 150 kroner hver måned, har du allerede tjent medlemskabet ind. Køber du for endnu mere, får du en kontant gevinst, hver eneste gang du handler hos PurePower.

Så meld dig ind med det samme – og glæd dig til alle fordelene. Hver eneste måned

 

Meld dig ind her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave