Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

EnergySnack - En nytænkt energibar

Oprettet d. under Nutrition

EnergySnack - En nytænkt energibar


 

Energysnacken fra Purepower er en energibar, der kan bruges som et hurtigt energiboost inden træning eller som snack i en travl hverdag. De bidrager med både hurtige og langsomme kulhydrater og er derfor idelle, hvis du mangler et boost eller en hurtig snack i løbet af dagen til at bibeholde dit energiniveau.

Kroppen har brug for energi, for at kunne præstere det vi ønsker. Baren er rig på kulhydrater, som er essentielt for, at kroppen kan præstere og have tilstrækkeligt med energi gennem en hel træning eller gennem et helt race. De hurtige kulhydrater i baren kommer fra glukosesirup og det langsomme kommer fra havre.Hvornår kan man bruge energysnacken?


Du kan efter min mening bruge energibaren i rigtigt mange henseender, både i forbindelse med træning, races eller i hverdagen. Til sport er der selvfølgelig nogle situationer der er mere hensigtsmæssige end andre.

 


Hvis du dyrker sportsgrene som triatlon, cykling eller ultraløb kan du bruge energysnacken undervejs, da det vil give dig god energi og baren vil ligge godt i maven, så maven har lidt at arbejde med undervejs. Baren fungerer bedst i de situationer undervejs i træningen, hvor du er mindst forpustet, da den skal tygges godt igennem grundet den gode struktur i baren.


Du kan med fordel spise en bar om eftermiddagen inden din løbetræning, da den vil give dig et godt energiboost i form af hurtige og langsomme kulhydrater. Det er en god idé at spise den 20-30 minutter før en løbetur, da den så vil være ‘landet’ i maven.


Energibaren kan også med fordel benyttes efter endt træning, for at sikre at kroppen har nok energi til at restituere godt og hurtigt. For at kroppen kan restituere bedst muligt, er det nemlig essentielt, at der er nok energi til stede i kroppen. Lidt ligesom en bil, den kører heller ikke uden benzin ;-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men hvilken smag skal jeg vælge?

Der findes 5 smagsvarianter og hvilken der smager bedst er ganske enkelt en smagssag ;-) De forskellige varianter fås med tranebær, kakao, havre, kokos og karamel/peanuts og kan selvfølgelig alle anvendes til samme formål, det handler blot om, at finde den smagsvariant du synes bedst om.

 

Personligt har jeg forskellige favoritter til forskellige formål. Når det gælder en hurtig og lækker snack i løbet af dagen, er jeg ret vild med karamelbaren og den nyeste variant med kokos. De passer desuden også rigtigt godt, til min søde tand når den lige giver lyd fra sig i hverdagene ;-) har du også en sød tand, er kakaobaren også et rigtigt godt bud, den minder lidt om en god havregrynskugle, bare i større format.
 

Inden min træning, som for mig ofte er en løbetur, kan jeg bedst lide havrebaren. Den ligger let i maven og smager rigtigt godt, uden at blive tung i smagen inden træning.
Hvis du er til en lidt friskere energibar, er baren med tranebær er godt bud.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udarbejdet af Julie Alstrup - PurePower ambassadør og løber


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave