Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Prøv PurePowers Gels m. Bacillus Coagulans (Probiotika)

Oprettet d. under Nutrition

Prøv PurePowers Gels m. Bacillus Coagulans (Probiotika)

 

Racermave, løbermave, runners diarrhea…… Mavegener under sport har mange navne. De fleste af os har nemlig oplevet maveproblemer i forbindelse med sport. Nogle oplever det endda som et hyppigt problem i forbindelse med motion. Det kan både skyldes at bevægelse sætter gang i tarmfloraen eller maven ikke er vant til at arbejde med en høj sukkerkoncentration under bevægelse.  

Derfor vælger mange også at undgå energi geler, og andre produkter med en høj sukkerkoncentration. Men skal vi ud og præstere og særlig over længere tid, så kræver det vi får nok energi til musklerne. Et af de hurtigste og mest praktiske produkter til energi under bevægelse er energi gels. De er letoptagelige og hurtige at indtage, så kroppen hurtig kan omsætt

e dem til energi. Med gels flydende konsistens ligger de heller ikke tungt i mave. Deres form og indpakning gør dem også praktiske at have med når du f.eks. cykler eller løber.

Flere oplever dog maveproblemer ved indtag af gels, hvilket skyldes maven ikke kan tolerere den høje sukkerkoncentration, derfor er det altid en god ide at træne indtag af gels i sin træning, således mavesækken vænner sig til gels, og du er bevist om hvordan kroppen reagerer og hvor meget maven kan tolerere. Indtager du vand sammen med indtaget af gels mindsker du risikoen for at komme til at døje med maveproblemer.

Men det er ikke altid vi har mulighed for at indtage væske i forbindelse med gels, da det f.eks. ved løb skal times med et væskedepot. En løsning er gels som indeholder et større vandindhold, der gør konsistensen tyndere og lettere at indtage. Dette gælder PurePowers koffein gels, som du finder her.

 

Men er du mere til den lidt tykkere gel med en rund smag, så har vi hos PurePower skabt nogle gels som indeholder Bacillus coagulans som er en probiotika bakterie. Så hvis nogle gange døjer med maveproblemer ved indtag af gels, så skal du måske prøve PurePowers nye gel tilsat Bacillus coagulans(probiotika)

 

Hvad er Probiotika?

Probiotika kender du måske fra syrnede mælkeprodukter (Cultura og A38) eller som et kosttilskud fra apoteket, hvis du f.eks. har oplevet maveproblemer i forbindelse med en ferie sydpå.

Der findes mange slags probiotika, hvor Bacillus coagulans er en de gode bakterier for organismen. Det særlige ved Bacillus coagulans er dets evne til at gå i dvale under barske forhold så som ved høje koncentrationer af syre i maven, som ellers dræber andre typer probiotika. Det gør denne bakterie type særlig robust, og gør Bacillus coagulans særlig effektiv til at lindre maveproblemer.

Selv om der er lavet studier på Bacillius coagulans på dyr og mennesker, så mangler der endnu mere evidensbaseret forskning for sin effektivitet. Nogle undersøgelser viser dog ret overbevisende fordele.

I en undersøgelse af personer med IBS der omfattede mavesmerter, diarré og forstoppelse undersøgte man virkningerne af Bacillus coagulans. Her fandt man frem til en signifikant forbedring på alle tre maveproblemer hos personer som blev givet en synbiotika der indeholdt Bacillus coagulans versus placebo.

Selvom du måske kender probiotika fra andre tilskud, så er det ikke før set i energi gels. Om du oplever en positiv virkning på maven ved indtag af PurePowers nye gels med probiotika vil vi lade dig afgøre, men vi synes det er værd at prøve af! 

 

 

Værd at nævne om PurePowers gels med probiotika:

  • Findes i 3 lækre smagsvarianter solbær, cola og te/citrus

  • Findes i en  praktisk lille og flad form, der gør den nem at have i lommen

  • En smart åbning hvor topstykket bliver på gelen, når den åbnes

  • Indeholder en høj koncentration af kulhydrater (23 g. pr. gel) samt 0 gram fedt.

 

Mange tænker på gels, som energi der bare skal køres ned uden nydelse dels pga. af konsistensen og smagen, men vi tør næsten godt garantere du bliver vild med disse gels for deres lækre smage. Måske du endda vil komme til at nyde den så meget, at du glæder dig til din næste cykeltur, løbetur eller andet træning ;). 

 

Find PurePowers energi gels her 

 

 

 

Kilder: 

https://www.healthline.com/health/bacillus-coagulans 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4129566/


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave