Hvor er min motivation?

Oprettet d. under Race

For mange er løbeturen en kedelig aktivitet, der blot skal overstås. I dette indlæg, vil jeg give nogle eksempler på, hvad man kan gøre for at gøre løbeturen mere spændende.  Det første og vigtigste inden man beslutter sig for at begive sig ud på løbeturen, er at man skal fortælle sig selv, hvorfor man begynder at løbe. Er det for at få et sundere helbred, er det for at komme i bedre form til fodboldsæsonen eller er det for at nå sit mål om at løbe 10 km? Når man har klarlagt sig sit mål, er det bare at få snøret løbeskoene og komme afsted. 

 

  1. Kom ind i en fast rytme

For at finde motivationen skal løbeturene passe ind i resten af hverdagen. Derfor at det vigtigt at tilrettelagt et løbeprogram, der passer ind i DIN hverdag. Beslut dig for faste træningsdage, så både du og din familie kan planlægge derefter.

 

  1. Find en løbemakker

Når man løber selv, er det nemt at springe over hvor gærdet er lavest. Hvis man derimod har en løbemakker er man mere forpligtet til at tage med ud at løbe. Derudover er det for mange også rigtig dejligt at dele sine tanker og oplevelser med en anden. Hvis man er demotiveret for at komme ud at løbe, kan det også være dejligt at have en makker, der kan hjælpe dig afsted.

 

  1. Opdag nogle fede løberuter

Når du er ude at løbe, så prøv at find de løberuter, der passer bedst til dig. Kan du bedst lide at løbe ude i en skov, hvor der er forskellige forhindringer eller at løbe ved havet, hvor du kan nyde den friske luft eller kan du bedst lide at løbe inde i byen, hvor der er mange forskellige ting at kigge på.

 

  1. Køb gode sko

Det er vigtigt at have nogle ordentlige sko, når man begynder at løbetræne. Det er vigtigt, at støddæmpningen er god både pga. skadesrisikoen, men det gør også oplevelsen bedre. Dermed ikke sagt, at det er vigtigt at have alt det nyeste teknologi og det dyreste løbetøj.

 

  1. Tænk på de gode ting

Det er vigtigt at tænke på de fordele, der er ved at løbe. Det er godt for hjertet og for kredsløbet, dit humør og dit energiniveau vil stige og hvis du har en travl hverdag virker løb meget afstressende. Der er rigtig mange glæder ved at løbetræne. Det er bare med at finde ud hvad løbetræningen gør for dig.

 

Michael Knudsen 

Web: www.knudsenrunning.com

Facebook: Knudsenrunning

Instagram: Knudsenrunning

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar