Løb efter et mål

Oprettet d. under Race

Løb efter et mål

 

Det der med at melde sig til et løb eller en konkurrence inden man starter sin løbetræning er for mig en af de bedste gulerødder og motivationsfaktorer, der findes. Når man har trænet i X antal uger/måneder og får følelsen af, at man rent faktisk har nået sit mål, og det man har stræbet efter, kan man se hvor meget man egentlig er i stand til og ens træningslyst vil stige, sådan gælder det for de fleste i hvert fald.

 

Jeg har netop lige løbet Copenhagen Marathon. Det var for mig et af mine største oplevelser. Efter at have trænet målrettet og løbet i regnvejr og frostgrader, fik jeg en fornemmelse af, da jeg løb ind over målstregen, at den hårde træningen var det hele værd.

 

Jeg vil klart anbefale, at alle motionister prøver at deltage i et løb eller en konkurrence. Det handler ikke om at vinde, men derimod om at få en succesoplevelse og en fornemmelse af, at man er en del af et fælleskab. Det der med at pulsen allerede er højt oppe, når man har fået startnummeret på og venter på startskuddet. Det er en hel speciel følelse, som jeg klart vil anbefale til folk, der går og overvejer om det er noget for dem.

 

Det er altid en god idé at tilmelde sig et løb med en ven. Så føler man sig nødsaget til at træne. Det gælder også de dage, hvor vejret er surt eller hvor motivationen måske er i bund. Derudover vil det også være en sjov oplevelse at dele med sin løbemakker og få succesoplevelsen som et makkerpar. 

 

- Michael Knudsen 

Knudsenrunning


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar