Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Din skade kan ofte være en gave

Oprettet d. under Skader og genoptræning

Din skade kan ofte være en gave

 

 

Det er højest sandsynlig ikke den første tanke, der rammer dig, når du står i det til halsen.

Jeg har i mine mange år, som triatlet, ofte været konfronteret med en skadesperiode. De kommer aldrig belejligt. Jeg er dog altid kommet stærkere ud af det,- med god appetit på træningen, samtidig med at jeg er blevet klogere på nogle ting. Vejen til succes er kringlet. Den er fyldt med forhindringer, men sikkert også derfor det smager så godt, når tingene går op i en højere enhed.

 

Jeg har vendt tingene lidt på hovedet. Istedet for at opremse mine gode løb, er jeg begyndt at indlede mine foredrag med at opremse alle de gange det er gået galt,- det er trods alt her jeg har høstet mine dyrekøbte erfaringer og gør at jeg har lidt at dele ud af i dag. For når jeg skal være helt ærlig, så er det ikke gennem mine succes-løb jeg har lært mest, men derimod de gange, hvor jeg efterfølgende skulle rationalisere over, hvorfor tingene ikke gik som planlagt.

 

Misforstå mig ikke, jeg opfordrer ikke de atleter, jeg træner til at søge dårlige oplevelser, men omvendt ser jeg det heller ikke som en katastrofe, når de indimellem løber panden mod muren. Det er en del af processen og den videre udvikling af den komplette atlet. 

Jeg har sloges med en fibersprængning siden slutningen af februar og kunne først, i sidste uge, løbe uhindret. Jeg er dog sikker på jeg kommer til at stå stærkere end tidligere.

 

- Thomas Mortensen

 

 

Link til shops

dejfad 

Rokke får

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave