Choose country

DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Sådan bruger Betina Schmidt energiprodukter.

Oprettet d.

 
Start: 1998 på ironman distancen i Roth.

I perioden 1998-2016: 26 x ironman finisher

Træner mellem 12-25 timer om ugen, fordelt på cykling, løb, svømning og pilates, TRX træning, samt styrke og stabilitetstræning. 
Mine egenskaber og mine forcer er at jeg er, determineret, dedikeret, passioneret, viljestærk, videbegærlig, indædt kampgejst, elsker at træne og konkurrere, altid glad og positiv. " The sky is not the limit".
 
Jeg ønsker at blive den bedste atlet jeg kan i alle henseender.

 

 

Jeg bruger PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag, da jeg har en meget høj svedrate, og gels ved alle cykelpas af længere varighed (minimum 2 timers varighed), samt ved kortere cykelpas, hvor der er højintensitet inkluderet.
Ved kortere, roligere cykeltræningspas fra 1-2 timer kører jeg udelukkende på vand.
Såfremt jeg ikke skal løbe efter et cykelpas, indtager jeg ofte gels og en energi snack undervejs, såfremt jeg skal løbe bagefter, spiser jeg dem ikke, da det høje fiber indhold i baren giver mig udfordringer med maven på det efterfølgende løb. Det er vigtigt at man selv finder ud af hvad der fungere bedst for en selv.
Under løbetræningen, bruger jeg primært gels og vand på de længere løbeture, af over 1 times varighed.
Efter de længere cykelpas og de hårde interval cykeltræningsseancer, drikker jeg altid et stort glas vand med 1 stk. Hydro tab i. Såfremt jeg ikke har mulighed for at indtage mad indenfor de første 30 minutter efter hård eller længere træning drikker jeg 1 flaske Recovery drik eller spiser en Protein Snack og drikker masser af vand til.
Såfremt jeg ikke spiser morgenmad inden svømmetræningen, spises 1 stk. gel sammen med indtagelse af 200-250 ml. vand. Jeg indtager aldrig energi under svømmetræningen.
Efter træning indtages følgende: For at genopfylde glykogendepoterne og dermed afkorte restitutionsfasen indtager jeg 1-1-2 g/kg kulhydrat, samt 0,25 g/kg. proteiner (genopbygge de skadede muskelvæv),
Kulhydrater er brændstof for kroppen, ligesom benzin er til bilen, uden de rette mænger af kulhydrater fra PurePower under træningen, så er man ikke i stand til at træne optimalt og restitutionsfasen efter træningen forlænges ligeledes.
Jo mere og jo hårdere man træner, jo større er det daglige kulhydratbehov.

Betina Schmidt
FYSIOFIT

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave