Choose country

DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Energiguide til xterra

 

Xterra er en mere ekstrem form for triatlon, idet alle disciplinerne foregår off-road. Det er bygget op således; 750-1500m svømning i åbent vand, 30km MTB samt 10km trialløb/terrænløb.
 
 
Selvom Xterra er forholdsvist nyt i Danmark, bliver det kun mere og mere populært, som tiden går. 
 
 
Ambassadøren fortæller
Carol Rasmussen - triatlet
Discipliner: Xterra, Powerman og Cross tri
 
Hvornår bruger du energiprodukter?
Inden et Xterra stævne sørger jeg altid for at have spist et morgenmåltid 2-3 timer før start. Jeg sikrer mig altid, at jeg er fuldt optanket med energi før og under stævnerne, og fylder desuden masser af kalorier på undervejs.
 
 
Et kvarter før stævnestart spiser jeg en PurePower Energy gel, det får blodsukkeret til at stige, så jeg er klar til at give den gas. Er det et af de længere, udmagrende stævner, jeg er ude i, spiser jeg gerne den med hindbær og koffein, den giver lige et ekstra skud energi, føler jeg.
 
 
I min drikkedunk har jeg Carbo Race, og jeg elsker især den med citrus. Igen er det et langt udmagrende stævne, hvor jeg ved, at vi kommer ud over de tre timer, bruger jeg Carbo Race elektrolyt, således at jeg sikrer mig at få tilført mineraler til kroppen undervejs også.
 
 
Er det en duatlon, jeg er ude i, har jeg en gel liggende i skiftezonen. Jeg løber med den i hånden og spiser den, når jeg møder det første sted på løberuten, hvor terrænet ikke er alt for teknisk. Er den tømt, sikrer jeg mig naturligvis, at den lander i lommen og ikke i naturen.
 
 
Under en triatlon kan jeg spise helt op til tre geler undervejs.
 
 
Det er især vigtigt at få fyldt proteiner på kroppen kort tid efter, man har været i aktion, således at celleopbygninger kan hjælpes på vej. Her kan det anbefales at have en PurePower Protein Snack med i tasken eller have lavet sig en shake indeholdende proteinpulver. Af og til nupper jeg mig også en lækker Energy snack, de smager så godt efter et hårdt ræs, hvor appetitten ikke er så stor.

 

 

Facebook: Carol Rasmussen

Instagram: rasmussen5390

Xterra hjemmeside: www.xterranordic.com

 

Køb for ##AMOUNT## og modtag en gratis gave