Om PurePower

PurePower er en dansk sportsernæringsvirksomhed med speciale indenfor energiprodukter til hverdagens sportshelte. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2006 af administrerende direktør Peter Toft. PurePower er et datterselskab til ernæringsvirksomheden Toft Care, som sælger ernæringssupplementer såsom fortykningsmiddel til drikke og proteiner til hverdags- retter og drikke. Toft Care henvender sig primært til sundhedssektoren med fokus på småtspisende ældre

 

 

Historien bag PurePower

Administrerende direktør Peter Toft overtog familievirksomheden Toft Care efter sin far tilbage i 2005. Her sad han en dag og kiggede salgene for Toft Care igennem, hvor han spottede en anderledes kunde som skilte sig ud fra mængden. Kunden hed Thomas Mortensen, var privatkunde og dyrkede Triathlon. Thomas Mortensen købte produkterne fra Toft Care som energi -og proteintilskud til hans intense træningspas.
 
Peter Toft tog derefter kontakt til Thomas Mortensen og spurgte, hvorfor han brugte lige netop disse produkter på hans trænings -og konkurrencedage. Sammen så de en mulighed som i 2007 førte til, at de startede PurePower der skulle specialisere sig i ernæringsprodukter til danske udholdenhedssportsudøvere.
 
Det endte dog med, at Peter Toft købte Thomas Mortensens andel af virksomheden. Thomas Mortensen fungere dog stadig som samarbejdspartner, og ambassadør for virksomheden, da han indgår i PurePower teamet og hjælper med at teste nye produkter til produktporteføljen.

 

 

 

Vi har overført vores know-how fra Toft Care til PurePower. Derfor udvikler vi produkter til PurePower baseret på de samme procedurer, som når vi udvikler et nyt ernæringsprodukt i Toft Care"

 

 


Peter Toft

Administrerende direktør

 

 

Team PurePower

 

Vores ambassadørteam hos PurePower spender brændt fra Triathlon, Mountainbike, svømning, løb, og badminton - til crossfit, motorcross, windsurfing og militær femkamp. Selvom sportsgrenene er så forskellige, og niveauerne svinger fra udøver til udøver, så har de alle én ting til fælles - uden energi duer helten ikke.
 
Alle vores produkter er derfor udviklet i et tæt samarbejde med vores ambassadører for lige netop, at sikre vores kunder den bedst mulige smag, kvalitet og funktionalitet på markedet. Atleterne ved præcis hvordan de vil have deres ernæringssupplementer, hvordan de bruger dem på farten og hvordan de skal smage. Derfor er det altafgørende med et så stærkt et ambassadørteam til udviklingen af produkterne hos PurePower.

 

 

PurePower ISO22000 certificeret

Som det ENESTEsportsernæringsbrand i Danmark er PurePower blevet ISO22000 certificeret - og det er vi stolte af. Vi arbejder på højtryk for, at skabe de bedste forudsætninger for de danske sportsfolk, så de altid kan yde optimalt uanset om det er på trænings -eller konkurrencedage. En sportsudøver skal være skarp og fokuseret i alle facetter, derfor har vi i vores produktion taget skriftet videre. 

 

Et ISO22000 certifikat indebærer, at alle led i produktionen lever op til en række opstillede standarder, som skal sikre de bedst mulige forudsætninger frem til det færdige produkt.
 
ISO22000 certifikatet sætter blandt andet krav til rengøring, håndtering af varer, overensstemmelse med lovgivning i forhold til produktionen og meget mere. Dermed kan vi garantere dig den bedste håndtering af produkterne fra start til slut.
 
Hvilken betydning har det så for dig som atlet? Et ISO22000 certifikat sikrer dig, at du altid får den bedst mulige sportsernæring, som der lever op til lovgivning, hygiejne og mange andre krav. Vil du vide mere om ISO22000 kan du læse mere her.
 

 

Vi glæder os derfor til, at give dig energi på vej mod dine mål ved hjælp af vores gennemtestede kvalitets produkter.
Mangler du guidelines til, hvilken sportsernæring der er ideelt for din sportsgren - så tag et kig på vores produktguide.
 
Mindset is what separate the best frem the rest - let's chase your dreams together.
 
De bedste hilsener
PurePower teamet