Om PurePower

PurePower er et dansk sportsernæringsbrand med speciale indenfor energiprodukter til hverdagens sportshelte, herunder cykelryttere, løbere og triatleter.

PurePower er en af de førende indenfor sportsernæring til udholdenhed i Norden. Denne position er opnået ved at levere høj kvalitet, fantastisk smag og god kundeservice. Et af PurePowers mest kendte produkter er EnergySnack serien, som består af seks havrebarer, som er bløde i konsistensen, nemme at have med, giver mæthed og sidst men ikke mindst smager godt. PurePower vil til stadighed drive brandet frem med nye innovative produkter, som giver atleterne bedst mulige konditioner for at gøre det, de elsker mest.

Historien bag PurePower

Peter Toft overtog familievirksomheden Toft Care A/S tilbage i 2005 fra sin far. Her sad han en dag og kiggede salgstallene igennem for Toft Care. Han spottede en anderledes kunde nede iblandt tallene. Kunden hed Thomas Mortensen, og der var tale om storindkøb, når man er at betragte som private kunde.

”Vi har taget 30 års erfaring fra udvikling af ernæringsprodukter og overført dette til PurePower. Derfor udvikler vi produkter til PurePower, baseret på de samme procedurer og standarder, som vi benytter, når vi udvikler et nyt ernæringsprodukt i Toft Care, hvilket er kundens garanti for kvalitet og smag"

Peter Toft

Administrerende direktør

Team PurePower

Vores ambassadørteam hos PurePower spænder bredt fra triatlon, mountainbike, svømning, løb og badminton til CrossFit, windsurfing og militær femkamp. Selvom sportsgrenene er så forskellige, og niveauerne svinger fra elite til motionist, så har de alle én ting til fælles - uden energi duer helten ikke.

Alle vores produkter er derfor udviklet i et tæt samarbejde med vores ambassadører for lige netop at sikre vores kunder den bedst mulige smag, kvalitet og funktionalitet på markedet.

Atleterne ved præcis, hvordan de vil have deres ernæringssupplementer, og hvordan de skal bruge dem. Det er derfor altafgørende at have et stærkt ambassadørteam til udviklingen af nye energiprodukter til PurePower sortimentet.

 

PurePower ISO22000 certificeret

Som det ENESTE sportsernæringsbrand i Danmark er PurePower blevet ISO22000 certificeret - og det er vi stolte af. Vi arbejder på højtryk for, at skabe de bedste forudsætninger for de danske sportsfolk, så de altid kan yde optimalt uanset om det er på trænings -eller konkurrencedage. En sportsudøver skal være skarp og fokuseret i alle facetter, derfor har vi i vores produktion taget skridtet videre. 

Et ISO22000 certifikat indebærer, at alle led i produktionen lever op til en række opstillede standarder, som skal sikre de bedst mulige forudsætninger frem til det færdige produkt.ISO22000 certifikatet sætter blandt andet krav til rengøring, håndtering af varer, overensstemmelse med lovgivning i forhold til produktionen og meget mere. Dermed kan vi garantere dig den bedste håndtering af produkterne fra start til slut.Hvilken betydning har det så for dig som atlet? Et ISO22000 certifikat sikrer dig, at du altid får den bedst mulige sportsernæring, som der lever op til lovgivning, hygiejne og mange andre krav. Vil du vide mere om ISO22000 kan du læse mere her. 

Vi glæder os derfor til, at give dig energi på vej mod dine mål ved hjælp af vores gennemtestede kvalitets produkter. Mangler du guidelines til, hvilken sportsernæring der er ideelt for din sportsgren - så tag et kig på vores produktguide.

Mindset is what separate the best from the rest - let's chase your dreams together.

De bedste hilsener

PurePower teamet